Het Franse lingerimerk: Aubade

Aubade is een van de top lingerie merken die op Elite lingerie online wordt verkocht. Dit Franse merk was een van de eerste die lingerie op de markt bracht en zorgde in de jaren 60 zelfs voor een mini revolutie in de ondermode branche: Lingerie hoefde niet alleen meer functioneel te zijn, maar mocht nu voortaan ook aantrekkelijk en verleidelijk zijn.

Aubade lingerie functionaliteit

Aubade brengt collecties op de markt met als doel dat zowel de vrouw als de man van de lingerie mogen genieten. Zij noemen dit dan ook het geheim van de eeuwigdurende vrouwelijkheid. Daarnaast ziet Aubade haar lingerie als functionele producten die comfortabel moeten zitten. De lingerie van Aubade moet voldoen aan drie eisen: kwaliteit, verleiding en comfort

De kenmerken van Aubade

Er zijn een aantal kenmerken die hoog in het vaandel staan bij Aubade: Sensualiteit, creativiteit, glamour en creativiteit. Deze karakteristieken zijn terug te zien in alle Aubade lingerie. Voor nieuwe collecties is het designteam van Aubade drie maanden bezig om nieuwe trends te analyseren, nieuwe materialen te zoeken, patronen te vinden en tot slot een kwaliteitscontrole uit te voeren en de producten de perfectioneren.

Materialen & modellen Aubade

De lingerie van Aubade bestaat uit vele items. Aubade bh's zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in materialen als calais kwant, guipure of satijn afgewerkt met Zwitsers borduurwerk. Daarnaast is de ondermode herkenbaar door de onzichtbare zoomen, technische sneden en gepositioneerde vulling. Er zijn diverse maten, groten en cups te koop online bij Elite lingerie. Zowel Aubade bh's met uitbundig kleurgebruik als klassieke modellen met veel kant en details.

Aubade online bestellen

Bestel de verleidelijke Aubade ondermode van het Franse merk online bij Elite Lingerie. Aubade heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en de lingerie blijft lang mooi. Wil je er graag mooi uit zien voor jezelf en voor je partner in de slaapkamer? Bekijk dan de huidige collectie Aubade hier!

© Copyright 2023 Elite Lingerie | info@elitelingerie.nl | +31(0)495-843241 | Ma-Vr 9.00-17.00 | Linkpartners | Sitemap