Beugel beha's voor iedere dame

Een goed zittende beha is erg belangrijk voor vrouwen, aangezien dit kledingstuk dient als basis van je outfit. Elite lingerie begrijpt dat en heeft daarom een mooie collectie beugel bhs online te koop staan op deze webshop. De eerste bh werd ontworpen door couturier Paul Poiret in 1907, maar stelde toen niet meer voor dan twee lapjes stof. Sinds die tijd heeft de bh enorme ontwikkelingen doorgemaakt. Er is keuze uit diverse modellen, maten, soorten en kleuren. Om nog maar te zwijgen over alle details als kantjes, strikjes en andere tierelantijntjes. De beugel bh is een geliefde bh onder dames.

Een goed zittende beha

Een beugel beha zorgt voor de juiste ondersteuning van je borsten. Zowel voor dames met kleine als grote borsten is de bh met beugel een must-have in je lingeriegarderobe. Bij de beugel beha zijn de schouderbandjes van de beha vanuit het midden van de cup geplaatst. Hierdoor geeft de bh ondersteuning en zorgt ervoor dat je borsten een mooiere pasvorm krijgen. Een goed zittende bh is daarnaast essentieel om nek- en rugklachten te voorkomen. Voorwaarde is echter wel dat de beugel precies aansluit onder de borst. Wanneer je een te kleine maat kiest, loop je de kans dat de bh in je borst gaat prikken. En dat is niet erg comfortabel uiteraard!

Diverse modellen beha's

Beugel bhs zijn er in ontelbaar veel kleuren, zoals een klassiek exemplaar in zwart of een opvallende kleur als felroze of turquoise. Daarnaast kun je kiezen voor allerlei details. Veel bhs zijn voorzien van kant, strikjes, roosjes, lintjes of andere borduursels om een bh een extra vrouwelijk en lieve touch te geven. Maar natuurlijk kan je ook kiezen voor een effen beugel beha zonder details voor onder een strak shirtje. Want hoe mooi al die details ook zijn, een beha mag niet door de kleding heen schijnen!

Beugel bhs online bestellen

Ben je op zoek naar een goede beugel beha? Laat je dan eerst goed inlichten en ga experimenteren met verschillende modellen en maten om de juiste beha te vinden! 80% van alle vrouwen draagt namelijk een verkeerde beha en dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn. Bhs zijn een persoonlijk lingerie item, waarvan iedere dame er altijd een aantal van in de kast moet hebben! Bij Elite Lingerie kun je diverse beha's online bestellen van bekende merken als Maidenform, Triumph, Guess, Passionata, Aubade, Calvin Klein, After Eden en Esprit. Bekijk online het assortiment, mocht je nog vragen hebben neem dan contact met ons op.

© Copyright 2023 Elite Lingerie | info@elitelingerie.nl | +31(0)495-843241 | Ma-Vr 9.00-17.00 | Linkpartners | Sitemap